mandag 13. februar 2012

Lettsalta uer og potetstappe.


Du trenger:
2 kasseroller
Gaffel

Ingredienser:
Poteter
Smør
Morsmelk/MME eller fløte
Fersk uer/lettsalta uer
(Litt bacon-fett)

Fremgangsmåte:
Slik lager du verdens beste potetstappe.
Rensk av skinnet av ueren og fjern alle bein.
Skjær ueren opp i terninger og trekk i varmt vann til den er ferdig (ca 15 min)
Når ueren er ferdig, finmos den med gaffel og bland den inn i potetstappa.

Tips:

Man kan bruke all slags fisk til denne retten.
Når jeg lager denne retten til oss voksne, bruker vi stekt bacon til. Man kan bruke litt baconfett fra panna oppå, evt. blande inn bittesmå biter av bacon i stappen.
Passer til baby fra 12 måneder (lettsalta).
Passer til baby fra 10 måneder (usalta).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar