mandag 27. februar 2012

Pappa Reidar sin mørbradgryte!

Du trenger:
Stavmikser
Bolle
Kasserolle

Ingredienser:
1 liten mørbradbiff
1/3 brokkoli
1/3 blomkål
2 store gulrøtter
2 store poteter
2 tomater
En dæsj meierismør eller olivenolje
Rosmarin

Fremgangsmåte:
Skjær grønnsakene og kjøttet opp i små biter.
Legg grønnsaker og kjøttet i kasserollen
Fyll opp med vann og kok i ca 20 minutter - helt til kjøttet er mørt.
Flytt det ferdigkokte resultatet over i en bolle og fyr løs med stavmikseren.
Bruk gjerne kraft fra gryta og tilsett olivenolje/meierismør.

Dette blir ca 5 middager til baby 10-12 mnd.

Tips:
Ta av proteinskummet som dukker opp under koking med en skje.
Kan blandes med morsmelk/MME.
Fryses porsjonsvis.
Tines kjapt i mikroen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar