mandag 11. juni 2012

Oppskriftskonkurranse på Gourmet Baby!


Etter oppfordring fra mange av våre lesere, så tenkte vi å kjøre en oppskriftkonkurranse på bloggen!

De eneste kriteriene vi setter for deltagelse er at du bruker samme mal som oss på oppskriftene, og at oppskriften er i tråd med at det er mest mulig hjemmelaget. Det vil si at pastaskruer godkjennes, men at kjøpte kjøttkaker ikke godkjennes.

Oppskriften må derfor inneholde "du trenger", "ingredienser", "slik gjør du" og eventuelt "tips".

I tillegg må du legge ved 1-3 bilder fra kokkeleringen.

Det kan være alt fra middag, lunsj, frokost, sunn dessert eller snacks osv. Du trenger ikke å ha barn og du kan ha voksne barn:-)

Alt du trenger å gjøre er å sende din oppskrift og bilder til inger_sira@hotmail.com. Du må i tillegg sende navn og adresse, slik at vi kan sende premiene dit. Vi trekker ut gjesteoppskriften den 17.juni.

Den ene premien er publisering av oppskriften og bildene dine på bloggen vår (med navnet ditt og eventuelt dine små, om du ønsker det).

Den andre premien er en boks Ultrabalm og to stk Dreamtime badeolje (som holder til seks bad til baby i babybadekar). For å lese mer om ingrediensene i produktene, trykk på linkene over.Dreamtime badeolje er en super og naturlig badeolje som både du og din lille kan bruke. Når det er i fast form, inneholder den INGEN konserveringsmidler. Lush skriver om Dreamtime:

De er deilige, luksuriøse og dufter nydelig. Badeoljene smører huden og får deg til å føle deg vel. De koster like mye som en hel flaske fra billigbutikken og varer bare til et bad. Disse er for dager da du trenger å gi deg selv noe spesielt, vi vil ikke at du skal bruke alle pengene dine slik at du ikke får råd til å spise skikkelig! En beroligende blanding av jasmine, sandeltre, kamille og lavendel i dette mykgjørende kakaosmørbadet.

Om Ultrabalm skriver Lush følgende:

Ultrabalm er eksepsjonelt fuktighetbevarende for huden, effektiv for å jevne ut røff hud, samt å gi lettelse til tørr, sprukken hud. En vakker oppskrift i all sin enkelhet; denne balmen er en blanding av økologisk jojobaolje, candelillavoks og rosevoks – alle sammen er intensivt mykgjørende og beskyttende. Jojobaoljen er en flytende voks som ligner på hudens egne naturlige oljer, noe som betyr at den absorberes lett og effektiv inn i huden.  Denne multi-bruks-balmen er perfekt for alle hudtyper, kan brukes som leppebalsam; berolige tørr hud rundt øynene; forme øyenbryn; smøres på tørre, sprukne hæler og albuer; til å berolige solbrenthet eller mykgjøre neglebånd. Ultrabalm er også et supertfint og natulig alternativ til pleie for å holde nye tatoveringer myke uten skorper og kløe.I tillegg er den super på babyens rumpe etter bleieskift!

LYKKE TIL!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar