lørdag 9. juni 2012

Pytt-i-panne på fjelltur.


Du trenger: 
Kniv
Panne
Kasserolle

Ingredienser:
100-200 gram sauekjøtt
En bit brokkoli
En bit kålrot
Røde bønner (Kidneybønner)
Meierismør/olivenolje
Fremgangsmåte: 
Skjær grønnsakene opp i små biter og la de koke møre i vann.
Skjær kjøttet i små biter og fres på varm panne i litt smør/olje.

Smelt litt smør eller ta på litt olivenolje som "saus".

Kos dere!

Tips: 
Dette er en kjempeenkel rett å lage på fjelltur til voksne og barn fra 12 måneder og oppover.

Porsjonsstørrelsen i denne oppskriften er 1-2 måltider for baby på 1 år.

Eller som en "snarrett" en travel hverdag..


Dette er deilig å plukke og spise selv, nam, nam.

Krydre gjerne med rosmarin.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar