torsdag 11. oktober 2012

Regnbuefrokost.

Du trenger:
Kasserolle til bønnene
Kniv
Skjærefjøl

Ingredienser:
Hermetiserte tomatbønner
Tomat
Paprika
Grønne erter fra bestefars hage
1 knaskegulrot
Hjemmebakt brødskive med leverpostei

Fremgangsmåte:
Varm bønnene og smør på brødskiva.
La barnet utforske alle smakene.

Tips:
Det er ikke sikkert barnet liker alle tingene der, og jeg har god erfaring med å ikke "presse" eller legge seg for mye "borti". Viktigste er at de smaker på og får bli kjent med de forskjellige smakene og konsistensene. Barn har en tendens til å spise mest av det som de syns er "best" på fatet.

2 kommentarer:

  1. Hei,syntes det var rart at det er få kommentarer her,men sikkert mange som leser uten å kommentere, sånn som meg.Jeg fant bloggen tilfeldig,og viste den til min datter som har en baby som fullammes enda, men snart må "ha mat". Så takk for gode råd, fine oppskrifter og koselige historier.Håper du fortsetter å blogge!!

    SvarSlett
  2. Heisann:-) Så utrolig hyggelig å høre - det inspirerer! Lykke til og send gjerne erfaringer når du kommer i gang med matlagingen og utprøvingen av forskjellige smaker. Det er virkelig artig! :-)

    SvarSlett